Laadpaal plaatsen in gemeente De Bilt

Gemeente De Bilt denkt aan de toekomst van haar inwoners. Duurzaamheid staat dan ook hoog op hun agenda. Ook bij ENGIE hechten we veel waarde aan een schone leefomgeving. Daarom willen wij alle gemeenten in Nederland een stukje duurzamer maken, te beginnen met De Bilt. Hoe we dat gaan doen? Door elektrisch rijden te stimuleren! Door af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen creëert u namelijk een schonere leefomgeving. Daarom hebben wij besloten om door heel Nederland een netwerk van elektrische oplaadpalen te plaatsen. Hiermee wordt elektrisch rijden straks net zo eenvoudig als 'gewoon' tanken!

Wilt u ook bijdragen aan een duurzame toekomst? Laat dan een elektrische laadpaal plaatsen in gemeente De Bilt! U kunt zelf kiezen waar u de laadpaal wilt hebben staan: bij u thuis, op uw werk of gewoon ergens langs de weg. Wilt u meer weten? Wij hebben op deze pagina alvast handige informatie voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente De Bilt.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente De Bilt.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente De Bilt een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente De Bilt hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente De Bilt.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterwetering, Achttienhoven, Bilthoven, Blauwkapel, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Nieuwe-Wetering en Westbroek.