Laadpalen plaatsen in gemeente Dantumadiel

Inwoners van Dantumadiel noemen hun plattelandsgemeente 'gewoan bysûndere': gewoon bijzonder. Bij ENGIE zijn wij het volledig eens met deze uitspraak. Dantumadiel was namelijk één van de eerste gemeenten die in het verleden een elektrische laadpaal heeft geplaatst. Een mooi initiatief in de transitie naar een duurzame wereld. ENGIE wil hier graag in ondersteunen. Wij geloven namelijk dat een mooie toekomst een groene toekomst is. En de eerste stap naar een groenere leefwijze? Dat is elektrisch rijden.

Bent u al overgestapt op elektrisch rijden? Kies voor een duurzame wereld en laat ons (meer) laadpalen plaatsen in gemeente Dantumadiel. Dit kan bij huis, langs de weg, maar ook op uw werk zijn. Zo is groene energie altijd binnen handbereik!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij uw huis

Heeft u een eigen oprit of carport en overweegt u een laadpaal te (laten) installeren? Dat kan! Met een eigen oprit of carport bent u vrij in de keuze om een laadpaal te installeren. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Zo kunt u kiezen tussen een laadpaal of een wandmodel. Ook zijn er mogelijkheden voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Al onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt. In het offerteformulier ziet u direct een prijsindicatie van de laadpaal waar u interesse in heeft.

Wilt u de laadpaal liever zelf installeren? Ook dat kan. U installeert de laadpaal zelf, waarna wij controleren of alles goed en veilig werkt.

Laadoplossingen speciaal voor uw bedrijf

U zoekt een oplaadpunt voor elektrische auto's voor uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat ook u unieke wensen heeft. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan laadpalen bij een enkele parkeerplaats of voor in een parkeergarage? Wij vinden dat elk bedrijf maatwerk verdient. Daarom bekijken we per bedrijf wat nodig is om optimaal voor te bereiden op de toename van elektrische mobiliteit. Met ons complete pakket kunt u uw medewerkers altijd maximale service bieden, thuis, onderweg en op al uw kantoorlocaties.

ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. U kunt zelf bepalen of u een vergoeding vraagt voor de geleverde stroom, u heeft volledig inzicht in verbruik en u kunt makkelijk privé gemaakte energiekosten zakelijk verrekenen. In de gemeente Dantumadiel hebben we al regelmatig een of meerdere zakelijke laadpalen bij bedrijven mogen installeren. Is uw parkeergelegenheid het volgende project?

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Dantumadiel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Broeksterwâld / Broeksterwoude, Damwâld / Damwoude, De Falom / De Valom, Driezum / Driesum, Feanwâlden / Veenwouden, Feanwâldsterwâl / Veenwoudsterwal, Kûkherne / Kuikhorne, Readtsjerk / Roodkerk, Rinsumageast / Rinsumageest, Sibrandahûs / Sijbrandahuis, Wâlterswâld / Wouterswoude en Westerein / Zwaagwesteinde.