Laadpaal plaatsen in gemeente Dalfsen

Heeft u een elektrische auto of bent u van plan er eentje aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat ENGIE in de gemeente Dalfsen de mogelijkheid biedt om laadpalen bij u in de buurt te plaatsen. Zo heeft u altijd een laadpunt dicht bij huis en bent u minder afhankelijk van elektrische oplaadpunten onderweg. De gemeente Dalfsen biedt in samenwerking met de provincie Overijssel ondersteuning en begeleiding voor duurzame energieopwekking aan haar inwoners. Elektrisch rijden past perfect binnen dit groene karakter. Hierdoor stappen steeds meer inwoners van Dalfsen over naar deze nieuwe manier van rijden. Met een laadpaal bij u in de buurt wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker.


ENGIE voldoet aan alle regels die de gemeente Dalfsen heeft opgesteld om laadpalen te plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Wij hebben alvast alle benodigde informatie verzameld.Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Dalfsen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Dalfsen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Dalfsen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Dalfsen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Dalfsen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Ankum, Broekhuizen, Dalfsen, De Marshoek, De Meele, Den Hulst, Emmen, Engeland, Gerner, Hessum, Holt, Hoonhorst, Lemelerveld, Lenthe, Mataram, Millingen, Nieuwleusen, Ooster-Dalfsen, Oudleusen, Rechteren, Rosengaarde, Ruitenveen en Welsum.