Laadpaal plaatsen in gemeente Cuijk

Samen met haar inwoners werkt Cuijk aan een duurzame gemeente. Volgens de gemeente is het namelijk alleen mogelijk om duurzame doelen te behalen als de gehele Cuijkse samenleving zich hiervoor inzet. Een van de manieren waarop u Cuijk kunt helpen een stukje groener te worden, is met een laadpaal voor elektrische auto’s. U maakt uw wijk hiermee namelijk vriendelijker voor elektrisch rijders. Dat is prettig voor uzelf, maar ook voor het milieu.

Ziet u mogelijkheden voor een laadpunt voor elektrische auto’s bij uw huis of werk in Cuijk? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Cuijk! Alle informatie die u nodig hebt om een laadpaal aan te vragen, vindt u op de handige pagina. U kunt zo aan de slag met uw aanvraag!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Cuijk.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Cuijk een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Cuijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Cuijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beers, Cuijk, De Plaats, Dommelsvoort, Ewinkel, Haps, Haring, Huij, Katwijk, Linden, Putselaar, Sint Agatha, Vianen en Zevenhutten.