Laadpaal plaatsen in gemeente Cromstrijen

Met haar Vitaliseringsagenda zal de gemeente Cromstrijen impulsen geven aan een duurzamere toekomst, om op deze manier aan te sluiten op het beleid van de overige gemeenten in de Hoeksche Waard. Zo wordt onderzoek gedaan naar zonnecollectoren, worden gemeentelijke gebouwen voorzien van LED-verlichting en wordt het beleid omtrent elektrisch vervoer continu aangepast. Een goede zaak, vinden wij bij ENGIE. Elektrisch rijden bereikbaar maken staat bij ons hoog op de agenda. We willen de overstap van benzine- en dieselauto’s naar elektrische auto’s makkelijker maken door te voorzien in laadpalen om elektrisch te kunnen tanken.

Wij plaatsen laadpalen in de gehele gemeente Cromstrijen. Of u nu behoefte heeft aan een laadpaal langs de openbare weg, bij u thuis of op een bedrijfslocatie: u hoeft uw laadpaal alleen maar aan te vragen. ENGIE voldoet aan alle eisen van de gemeente bij het plaatsen van de laadpalen, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Op deze pagina hebben we alvast alle informatie voor u op een rijtje gezet.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Cromstrijen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Cromstrijen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Cromstrijen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Cromstrijen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Cromstrijen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bommelskous, Klaaswaal, Middelsluis, Numansdorp, Oudesluis en Schuring.