Laadpaal plaatsen in de gemeente Coevorden

Benieuwd of een laadpaal plaatsen mogelijk is in de gemeente Coevorden? Goed nieuws, dat kan! Of het nu bij u thuis is, op de zaak of zelfs langs de openbare weg. ENGIE helpt u graag bij de keuze én plaatsing van een laadpaal. Uw gemeente steunt duurzame initiatieven en maakt plaatsing van laadpalen mogelijk. Als betrokken energieleverancier vinden wij een goede dekking van laadpalen voor elektrisch rijden van cruciaal belang. Voor het plaatsen van een laadpaal in de gemeente moet u wel de regelgeving in acht nemen. ENGIE voldoet aan de eisen van de gemeente Coevorden voor het plaatsen van laadpalen bij u thuis, bij uw bedrijf of zelfs langs de openbare weg.

Wilt u ook onbezorgd uw elektrische auto kunnen opladen met een laadpaal in Coevorden of omgeving? Wij helpen u graag verder en hebben alvast alle relevante informatie voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Coevorden.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Coevorden mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Coevorden een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Coevorden hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Coevorden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Haantje, Aalden, Achterste Erm, Ballast, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerend, Dalerpeel, Dalerveen, De Bente, De Haar, De Kiel, De Mars, Den Hool, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, Grevenberg, Holsloot, Hoogehaar, Kibbelveen, Klooster, Langerak, Meppen, Nieuw-Zwinderen, Nieuwe Krim, Nieuwlande, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Padhuis, Pikveld, Schimmelarij, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Valsteeg, Veenhuizen, Vlieghuis, Vossebelt, Wachtum, Weijerswold, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen.