Laadpaal plaatsen in gemeente Castricum

Gemeente Castricum houdt zich actief bezig met duurzaamheid. In de toekomst willen zij volledig energieneutraal zijn. Ze staan dan ook niet voor niets op de derde plaats in het lijstje met de meest duurzame gemeenten van de provincie Noord-Holland. Bij ENGIE vinden wij het geweldig dat Castricum zich zo inzet voor een groene toekomst! Wij vinden dat we als groene energiemaatschappij gemeenten als Castricum hierin moeten ondersteunen. Door overal in de gemeente elektrische oplaadpalen te plaatsen, maken wij de keuze voor elektrisch vervoer en duurzame brandstof gemakkelijker. Zo wordt schoon rijden voor iedereen bereikbaar! De energie van morgen? Die maken wij graag vandaag al voor u beschikbaar!

Helpt u mee om gemeente Castricum duurzamer te maken? Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Castricum. Wij kunnen op iedere gewenste locatie een laadpaal plaatsen, omdat wij voldoen aan alle door uw gemeente gestelde eisen. Wilt u een oplaadpunt op uw werk, bij u thuis of gewoon langs de openbare weg? ENGIE maakt het mogelijk! Meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u gebundeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Castricum.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Castricum.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Castricum een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Castricum hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Castricum ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Akersloot, Boekel, Castricum, De Woude en Limmen.