Laadpaal plaatsen in gemeente Capelle aan den IJssel

Sinds enkele jaren is de gemeente Capelle aan den IJssel bezig om het leefklimaat in de gemeente op alle mogelijke manieren te verduurzamen. Capelle zet in op een gezonde en groene leefomgeving. Niet voor niet kreeg Capelle aan den IJssel in 2015 de titel 'De Groenste Stad van Nederland’. ENGIE is erg blij met de duurzame initiatieven van Capelle en ondersteunt de gemeente door het plaatsen van laadpalen voor particulieren en bedrijven. Samen maken we ons door het stimuleren van elektrisch rijden sterk voor een gezonde toekomst!

Heeft u plannen om elektrisch te rijden en wilt u voor uzelf of uw bedrijf een laadpaal plaatsen in gemeente Capelle aan den IJssel? Dan helpen wij van ENGIE u graag. Wij plaatsen uw laadpalen in de gemeente Capelle aan den IJssel. Samen maken we uw regio én heel Nederland duurzamer door in te zetten op schonere energiebronnen!


Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Capelle aan den IJssel om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Capelle aan den IJssel en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Capelle aan den IJssel.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Capelle aan den IJssel mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Capelle aan den IJssel een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Capelle aan den IJssel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.