Laadpaal plaatsen in gemeente Buren

Gemeente Buren werkt, evenals vele andere gemeenten in Nederland, aan een gezondere samenleving. Om deze gezondere samenleving te realiseren moet de CO2-uitstoot worden verminderd. Dit kan door gebruik te maken van elektrische auto’s omdat deze auto’s geen schadelijke uitstoot veroorzaken. Wij van ENGIE willen graag het elektrisch rijden stimuleren door het voor iedereen bereikbaar te maken. Zo willen we in heel Nederland laadpalen plaatsen zodat overal elektrisch kan worden getankt. Helpt u mee om elektrisch rijden ook voor inwoners van gemeente Buren bereikbaarder te maken? Dien dan nu een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Buren. Dan hebben we weer een stapje gezet richting een gezondere samenleving!

Mag u overal een laadpaal laten plaatsen? Ja, wij voldoen aan alle gestelde eisen van de gemeente Buren, dus kunnen we de elektrische oplaadpunten overal plaatsen: bij u thuis, op uw werk of langs de belangrijkste wegen. Meer weten? Hieronder hebben wij voor u alle handige informatie verzameld!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Buren om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Buren en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Buren.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Buren, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Buren hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Buren.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalst, Asch, Beusichem, Bontemorgen, Buren, Buurmalsen, De Bosjes, De Heuvel, De Mars, Eck en Wiel, Erichem, Essebroek, Ganzert, Hoog Kana, Hoogmeien, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Klinkenberg, Leutes, Lienden, Luchtenburg, Lutterveld, Maurik, Meerten, Meertenwei, Ommeren, Ommerenveld, Ravenswaaij, Rijswijk, Tweesluizen, Zandberg, Zevenmorgen, Zoelen, Zoelmond en Zwarte Paard.