Laadpaal plaatsen in gemeente Bunschoten

Duurzaamheid is in de gemeente Bunschoten een belangrijk begrip. De gemeente zet zich in om bewoners te helpen met de besparing van energie en het opwekken van duurzame energie. Bij ENGIE juichen we dit toe! Als groene energieleverancier proberen wij, net als de gemeente Bunschoten, met behulp van duurzame energie de wereld een stukje mooier te maken. Vraagt u zich af hoe u direct bij kunt dragen aan een betere leefomgeving? Simpel: door over te stappen op elektrische brandstof! Daarom hebben wij ons voorgenomen om elektrisch vervoer voor iedereen in de gemeente Bunschoten bereikbaar maken. Hoe we dit doen? Door overal in Bunschoten elektrische laadpalen te plaatsen. Zo zit u nooit meer zonder groene energie!

Zet u ook die eerste stap richting een groene toekomst? Vraag dan vandaag nog een laadpaal aan voor in uw gemeente! Bij ENGIE voldoen wij aan alle door de gemeente gestelde eisen voor het plaatsen van een laadpaal in Bunschoten. Hieronder hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Bunschoten mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Bunschoten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Bunschoten ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen.