Laadpaal plaatsen in gemeente Bunnik

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de gemeente Bunnik. Niet voor niets staat de gemeente deze keer dan ook op de vierde plaats (!) in de Nationale Monitor Gemeentelijke Duurzaamheid. Om deze positie vast te houden, of misschien zelfs te verbeteren, zal gemeente Bunnik zich in moeten blijven zetten voor een mooie, groene toekomst. Bij ENGIE willen we dit graag stimuleren! Als duurzame energiemaatschappij vinden we het belangrijk dat niet alleen onze generatie van de wereld kan genieten, maar dat ook latere generaties dit kunnen doen. Daarom plaatsen wij overal in gemeente Bunnik elektrische oplaadpunten. Hiermee wordt elektrisch rijden straks letterlijk én figuurlijk voor iedereen bereikbaar!

Wilt u een laadpaal in de gemeente Bunnik laten plaatsen? Dit kan waar u maar wilt: thuis, op het werk of langs één van de openbare wegen. Bij ENGIE voldoen we aan alle eisen die de gemeente stelt aan het plaatsen van laadpalen. Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bunnik en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bunnik.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Bunnik mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bunnik een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Bunnik hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Bunnik ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bunnik, Odijk, Vechten en Werkhoven.