Laadpaal plaatsen in gemeente Brunssum

Groen, kleur van het milieu en duurzaamheid. ENGIE werkt aan een duurzame toekomst. Niet alleen, maar samen met de gemeente Brunssum. Want samen bereik je meer dan alleen. Een voorbeeld hiervan is het rijden op schone brandstoffen. Elektrisch vervoer wint al tijden aan populariteit. Hiervoor zijn laadpalen nodig en ENGIE kan u hiermee helpen. Wat wij willen doen is het opladen van elektrische auto’s gemakkelijker maken door laadpalen te plaatsen in de gemeente Brunssum. ENGIE kan overal een laadpaal regelen: bij u thuis, op uw werk en zelfs langs de openbare weg!

Bent u overtuigd en wilt u meehelpen aan een duurzame toekomst? Laat dan een laadpaal plaatsen in de gemeente Brunssum om het uzelf en de mensen om u heen gemakkelijker te maken de overstap te maken naar elektrisch vervoer.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Brunssum mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Brunssum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.