Laadpaal plaatsen in gemeente Brummen

De gemeente Brummen heeft de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit vinden wij bij ENGIE een goed streven. Wij zijn namelijk een groene energieleverancier en stimuleren ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Zo is elektrisch rijden een ontwikkeling waar wij achter staan en daarom willen wij deze ook stimuleren. We willen elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maken en gaan dit doen door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in heel Nederland. Helpt u ons mee om dit mogelijk te maken voor de gemeente Brummen? Wij kunnen laadpalen plaatsen op uw werk, bij u thuis of gewoon langs de weg.

U kunt een aanvraag indienen om een laadpaal te plaatsen in gemeente Brummen. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Bekijk de pagina hieronder! Hier hebben wij speciaal voor u alle informatie die u nodig heeft verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Brummen om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Brummen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Brummen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Brummen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Brummen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Brummen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Brummen, Coldenhove, Cortenoever, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim, Oeken, Rhienderen, Tonden en Voorstonden.