Laadpaal plaatsen in gemeente Bronckhorst

‘Groen goan’: groen gaan, ‘samen voor een duurzame toekomst’, dat is wat de gemeente Bronckhorst wil. Met elkaar werken aan een duurzame samenleving door de energievoorziening onafhankelijk te laten zijn van fossiele brandstoffen. Elektrisch rijden sluit hier goed bij aan omdat elektrische auto’s niet afhankelijk zijn van benzine of diesel. Het elektrisch rijden moet dan wel voor iedereen bereikbaar worden, daarom moet er een netwerk van laadpalen worden opgezet om overal te kunnen opladen. Wij van ENGIE willen dit netwerk opzetten. Wij kunnen laadpalen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg plaatsen. Op deze manier wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Wilt u ook ‘Groen goan’ en een stap zetten om elektrisch vervoer mogelijk te maken? Stuur dan een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Bronckhorst. Hieronder hebben wij voor u alle belangrijke informatie verzameld zodat u precies weet hoe het in zijn werk gaat.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bronckhorst en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bronckhorst.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Bronckhorst mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bronckhorst een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Bronckhorst hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bronckhorst.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterdrempt, Baak, Bekveld, Bronkhorst, De Leuke, De Meene, Delden, Drempt, Dunsborg, Eldrik, Halle, Halle-Heide, Halle-Nijman, Heegherhoek, Heidenhoek, Hengelo, Hengelo (Gld), Hoog-Keppel, Hummelo, Keijenborg, Kranenburg, Laag-Keppel, Linde, Medler, Mossel, Noordink, Olburgen, Oosterwijk, Rha, Steenderen, Toldijk, Varssel, Veldhoek, Veldwijk, Velswijk, Vierakker, Vorden, Wassinkbrink, Wichmond, Wildenborch, Winkelshoek, Wittebrink, Wolfersveen en Zelhem.