Laadpaal plaatsen in gemeente Brielle

De gemeente Brielle wil samen met de bewoners de CO2-uitstoot in de gemeente reduceren. Bewoners en bedrijven worden gestimuleerd om fossiele energie te besparen en om zelf ook energie op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen. ENGIE is blij met deze verduurzaming. Als energieleverancier stimuleren wij het gebruik van groene energie en we juichen de initiatieven voor schonere energie in de gemeente toe. ENGIE doet zelf een bijdrage door elektrisch rijden te stimuleren. Dat doen we door de mogelijkheid te bieden een laadpaal te plaatsen in gemeente Brielle.

Denkt u er ook over om elektrisch te gaan rijden en wilt u graag een laadpaal bij u in de buurt? ENGIE plaatst een laadpaal waar u maar wilt in de gemeente Brielle. We voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen en kunnen laadpalen plaatsen op uw eigen terrein of in de openbare ruimte, bijvoorbeeld bij een parkeerplaats. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Brielle om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Brielle.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Brielle.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Brielle een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Brielle hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Brielle ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Brielle, Vierpolders en Zwartewaal.