Laadpaal plaatsen in gemeente Breda

De gemeente Breda wil een voorbeeldfunctie vervullen als het gaat om duurzaamheid. Dit doet de gemeente onder andere door elektrisch rijden te bevorderen. Iets wat ENGIE alleen maar kan aanmoedigen, want door over te stappen op elektrische auto’s maken we Nederland samen een stukje groener! ENGIE maakt elektrisch rijden binnen de gemeente Breda nog aantrekkelijker door het plaatsen van laadpalen op aanvraag. Zo kunt u een aanvraag doen voor een oplaadpunt bij uw woning of uw werk.

Bent u klaar voor een groene toekomst? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in de gemeente Breda. Wij hebben alle informatie over het aanvragen en plaatsen van laadpalen alvast voor u verzameld. Alles wat u moet weten vindt u op deze handige pagina!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Breda.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Breda.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Breda mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Breda een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Breda hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Breda.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterste Rith, Bavel, Bolberg, Breda, Diunt, Effen, Eikberg, IJpelaar, Lage Aard, Lies, Lijndonk, Overa, Prinsenbeek, Rith, Roosberg, Strikberg, Tervoort, Teteringen, Ulvenhout, Vaareind, Verloren Hoek, Vuchtschoot en Westrik.