Laadpaal plaatsen in gemeente Boxmeer

Met de uitspraak ‘wij gaan voor groen’ doet de gemeente haar uiterste best om in de komende jaren een energieneutraal Boxmeer te realiseren. Het ideaalbeeld is namelijk om evenveel energie op te wekken als er binnen de gemeente wordt verbruikt. Een prachtig streven! De gemeente Boxmeer wil duurzaamheid zichtbaar maken om inwoners te stimuleren om duurzamer te gaan leven. Denk hierbij aan zonnepanelen, maar ook aan oplaadpalen voor elektrische auto’s. ENGIE verzorgt deze laadpalen in Boxmeer.

Rijdt u (binnenkort) elektrisch? Laat door ENGIE een oplaadpaal in de gemeente Boxmeer plaatsen! Zo kunt u uw elektrische auto dichtbij uw huis of werk opladen en helpt u ook nog eens mee aan een groener Boxmeer. Alle informatie over het aanvragen van een laadpaal in Boxmeer vindt u op deze pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Boxmeer.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Boxmeer.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Boxmeer mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Boxmeer een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Boxmeer hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Boxmeer.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Herselt, 't Zand, (Op den) Bosch , Beugen, Boxmeer, De Rijtjes, Groeningen, Haart, Heikant, Helbroek, Holthees, Hoogeind, Klein-Vortum, Krolhoek, Kruispunt, Laageind, Maashees, Oeffelt, Oude Waranda, Overloon, Papenvoort, Rijkevoort, Sambeek, Schafferden, Startwijk, Toven, Tuuthees, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem en Werveld.