Laadpaal plaatsen in gemeente Borsele

De inwoners van Borsele zijn al een aantal jaren bezig met het verduurzamen van hun gemeente. Een goed voorbeeld hiervan zijn de ruim 900 zonnepanelen die ondertussen in Borsele staan. De gemeente noemt zichzelf dan ook niet voor niets 'de energiegemeente' van Nederland. ENGIE juicht deze verduurzaming toe. Als groene energieleverancier willen wij schoon energiegebruik in de gemeente Borsele daarom nog meer stimuleren. Dit doen we door overal in de gemeente laadpalen te plaatsen: elektrisch rijden wordt zo voor iedereen bereikbaar!

Wilt u graag een laadpaal laten plaatsen in gemeente Borsele? ENGIE kan het voor u regelen! Want de energie van morgen maken wij graag vandaag al beschikbaar. Wij voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor het plaatsen van een laadpaal op uw eigen grond, bij uw werk of langs de openbare weg. Zo zit u nooit meer zonder schone energie!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Borsele.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Borsele.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Borsele, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Borsele hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Borsele.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Gravenpolder, 's-Heer Abtskerke, 's-Heerenhoek, 't Vlaandertje, Baarland, Baarsdorp, Bakendorp, Borssele, De Zak, Driewegen, Ellewoutsdijk, Graszode, Heinkenszand, Het Oudeland, Hoedekenskerke, Knaphof, Koekoek, Kwadendamme, Langeweegje, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, Rijkebuurt en Sinoutskerke.