Laadpaal plaatsen in gemeente Borne

In de forensengemeente Borne is het heerlijk wonen: de gemeente beschikt over goede voorzieningen en is omgeven met prachtige natuur. Dat Borne het milieu belangrijk vindt, blijkt bijvoorbeeld uit haar project “Energie besparen Borne” waarmee ze samen met de provincie Overijssel energiebesparing wil realiseren. Ook stimuleert Borne de aanschaf van zonnepanelen, waardoor inwoners zelf hun energie kunnen opwekken. Het milieubewuste karakter van Borne sluit helemaal aan op de energievisie die ENGIE heeft. Steeds meer inwoners van Borne kiezen namelijk voor elektrisch autorijden. En ENGIE biedt de mogelijkheid om laadpalen bij u in de buurt te plaatsen.

Woont u in Borne en heeft u een elektrische auto? Of bent u van plan om deze aan te schaffen? ENGIE maakt elektrisch rijden gemakkelijk door laadpalen bij u thuis of op de zaak te plaatsen. Wij voldoen zelfs aan alle regels die de gemeente Borne stelt om langs de openbare weg laadpalen te plaatsen.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Borne mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Borne hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Borne ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Borne, Hertme, Weleveld en Zenderen.