Laadpaal plaatsen in de gemeente Borger-Odoorn

De gemeente Borger-Odoorn kent 25 prachtige authentieke brinkdorpen en veendorpen. Het landschap rondom Borger met bos, heide, weidevelden en akkers is perfect voor rustzoekers. Fietsers en wandelaars weten deze Drentse gemeente dan ook goed te vinden. De gemeente Borger-Odoorn steunt duurzame initiatieven zoals het energiezuiniger maken van woningen en is met veel openbaar groen dan ook letterlijk een ‘groene’ gemeente. Binnen dit groene karakter vervult het faciliteren van elektrisch rijden een duidelijke rol. ENGIE voldoet als een van de voortrekkers in het vergroenen van de energiemarkt aan de eisen van de gemeente om laadpalen te plaatsen.

Wilt u een laadpaal plaatsen langs de openbare weg, gewoon bij u thuis of op een bedrijfslocatie? ENGIE maakt het mogelijk in de gemeente Borger-Odoorn.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Borger-Odoorn.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Borger-Odoorn, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Borger-Odoorn hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Borger-Odoorn.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, 2e Valthermond, Boermastreek, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Dikbroeken, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloërkijl, Exloërveen, Exloo, Kavelingen, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Valthe, Valtherblokken, Valthermond, Valthermussel, Westdorp, Zandberg en Zuideresch.