Laadpaal plaatsen in gemeente Boekel

Binnen de gemeente Boekel wordt gestreefd naar een duurzame ontwikkeling van de samenleving. Daarom wil de gemeente haar inwoners mogelijkheden bieden om bij te dragen aan een groener Nederland. ENGIE helpt daarbij! Wij leveren vandaag de energie van morgen, zodat u op een duurzame manier gebruik kunt maken van stroom. Bijvoorbeeld met onze laadpalen, speciaal voor bezitters van een elektrische auto.

Bent u elektrisch rijder of bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen? Geweldig! Op deze manier maakt u Nederland een stukje groener. Mist u echter nog een laadpaal bij uw woning of werk? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in Boekel! Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanvragen en plaatsen van laadpalen in de gemeente Boekel. Zo kunt u snel aan de slag!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Boekel.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Boekel.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Boekel, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Boekel hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Boekel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Arendnest, Berkhoek, Boekel, Bovenstehuis / Bovenste Huis , Burgt, Huize Padua, Molenwijk, Neerbroek, Peelsehuis / Peelse Huis , Peelstraat, Rietven, Venhorst, Zandhoek en Zijp.