Laadpaal plaatsen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk wil de gevolgen van klimaatverandering niet zonder slag of stoot doorschuiven naar volgende generaties. Met een duurzaam beleid wordt afval scheiden en energiebesparing gestimuleerd. Ook onderneemt de gemeente via het Duurzaam Bouwloket actie om woningen duurzaam te maken. Natuurlijk is het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s onderdeel van deze visie. Hier helpt ENGIE de gemeente graag een handje mee! Met onze laadpunten worden elektrische auto’s van groene stroom voorzien en wordt voor veel inwoners de overstap naar elektrisch vervoer een stukje makkelijker.

ENGIE installeert de laadpunten volgens de eisen van de gemeente, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Plaatsing van een laadpaal in gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunt u via deze site aanvragen, of u nu behoefte heeft aan een laadpaal langs de openbare weg, bij u thuis of op bedrijfslocaties. Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bodegraven, De Bree, Driebruggen, Hogebrug, Langeweide, Meije, Middelburg, Nieuwerbrug aan den Rijn , Noordzijde, Oud-Bodegraven, Oud-Reeuwijk, Oukoop, Randenburg, Reeuwijk, Reeuwijk-Brug / Reeuwijkse Brug / Reeuwijksebrug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Tempel, Waarder, Weijland, Weijpoort en Zuidzijde.