Laadpaal plaatsen in gemeente Bloemendaal

Gemeente Bloemendaal staat op de vijfde plek in de Nationale Monitor Duurzame Gemeenten 2017. Van de 388 gemeenten is zij zelfs koploper van de provincie Noord-Holland. Dit vinden we bij ENGIE fantastisch nieuws! Wij weten, als één van de leiders op het gebied van vergroening van de energiemarkt, dat elektrisch rijden daar een belangrijke bijdrage aan levert. Daarom willen wij een netwerk aan laadpalen plaatsen in gemeente Bloemendaal en de rest van Nederland, zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt.


Wilt u een laadpaal bij u thuis? Of op een andere door u gewenste locatie? Dat kan! ENGIE voldoet aan alle voorwaarden die gesteld zijn aan het plaatsen van een laadpaal in gemeente Bloemendaal. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet. Samen werken we aan een groene toekomst: u helpt toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bloemendaal.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Bloemendaal, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Bloemendaal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Bloemendaal ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang.