Laadpaal plaatsen in gemeente Blaricum

Gemeente Blaricum heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij zien, net als wij, dat elektrisch rijden steeds populairder wordt. Dat vinden we bij ENGIE een goede ontwikkeling! Misschien rijdt u ook al in een elektrisch voertuig of overweegt u om over te stappen op een milieuvriendelijke manier van vervoer. ENGIE wil u helpen om deze keuze te vergemakkelijken. Door in heel Nederland laadpalen te plaatsen, maken wij elektrisch tanken straks voor iedereen bereikbaar!

Zet u ook die eerste stap naar duurzamer Blaricum? Wij kunnen overal in uw gemeente een laadpaal plaatsen: op uw erf, bij uw werk of gewoon langs de weg. ENGIE voldoet namelijk aan alle voorwaarden voldoen die aan het plaatsen van een laadpaal in gemeente Blaricum gesteld worden. Wilt u meer weten? Op de pagina hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u gebundeld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een duurzame toekomst? Die begint vandaag!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Blaricum.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Blaricum, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Blaricum hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.