Laadpaal plaatsen in gemeente Bladel

De gemeente Bladel wil in 2025 energieneutraal zijn, samen met de andere Kempengemeenten. Een ambitieuze doelstelling, die inhoudt dat de gemeenten in 2025 evenveel duurzame energie moeten opwekken als ze verbruiken. Daar werken wij bij ENGIE graag aan mee! Zo zorgen we samen voor een duurzame toekomst. Een van de manieren waarop wij de gemeente Bladel helpen groener te worden, is door het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s.

Hebt u zelf geen plek voor een parkeerplaats met laadpaal op uw eigen terrein? Dan kan ENGIE een laadpaal plaatsen dichtbij uw woning in Bladel. Zo wordt elektrisch rijden nog aantrekkelijker! Alle informatie die u nodig hebt voor uw aanvraag vindt u op deze handige pagina.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Bladel hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bladel.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Biezenheuvel, Bladel, Broekenseind, Casteren, Dalem, De Pan, Egypte, Franschehoef / Franse Hoef , Hapert, Heieind, Heikant, Helleneind, Het Bosch, Heuvel, Hoogcasteren, Hoogeloon, Landorp, Lemel, Netersel en Ten Vorsel.