Laadpaal plaatsen in gemeente Binnenmaas

Voor de gemeente Binnenmaas betekent duurzaamheid niet alleen maar milieu, maar heeft het ook sociale en economische aspecten. Binnenmaas is op zoek naar een balans tussen deze drie factoren. Gebruikmakend van het People-Planet-Profit-principe is het oog sterk op de toekomst gericht. De doelstelling voor 2020 is om 20% van de verbruikte energie uit duurzame bronnen te winnen. Een mooi initiatief, vinden we bij ENGIE. Voordelig voor Planet en People is ons idee om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Daarom voorzien wij in de aanleg van laadpalen in de gemeente Binnenmaas.

Wij voldoen aan alle eisen die uw gemeente stelt bij het aanleggen van de laadpalen. Een laadpaal plaatsen in gemeente Binnenmaas kunt u direct aanvragen, of u nu behoefte heeft aan een laadpaal langs de openbare weg, bij u thuis of op een bedrijfslocatie. Op deze pagina hebben we de belangrijke informatie alvast voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Binnenmaas en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Binnenmaas.

Laadpaal plaatsen bij u thuis

Een eigen laadpaal thuis heeft veel voordelen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van de beschikbaarheid van laadpalen in uw buurt en hoeft u uw auto na het opladen niet meer te verplaatsen. Wanneer u een eigen oprit of carport heeft, kunt u een laadpaal of wandmodel laten installeren. Ook kunt u kiezen voor een dubbele uitvoering, zodat u twee auto’s tegelijk kunt opladen. Wij leveren onze laadpalen altijd inclusief installatie, maar ook wanneer u de laadpaal liever zelf installeert, zijn er mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de kosten van een laadpaal? Wanneer u het offerteformulier invult, krijgt u direct een indicatie van prijs van de door u gekozen laadpaal.

Laadoplossingen speciaal voor uw bedrijf

U zoekt een oplaadpunt voor elektrische auto's voor uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek, wat betekent dat ook u unieke wensen heeft. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan laadpalen bij een enkele parkeerplaats of voor in een parkeergarage? Wij vinden dat elk bedrijf maatwerk verdient. Daarom bekijken we per bedrijf wat nodig is om optimaal voor te bereiden op de toename van elektrische mobiliteit. Met ons complete pakket kunt u uw medewerkers altijd maximale service bieden, thuis, onderweg en op al uw kantoorlocaties.

ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. U kunt zelf bepalen of u een vergoeding vraagt voor de geleverde stroom, u heeft volledig inzicht in verbruik en u kunt makkelijk privé gemaakte energiekosten zakelijk verrekenen. In de gemeente Binnenmaas hebben we al regelmatig een of meerdere zakelijke laadpalen bij bedrijven mogen installeren. Is uw parkeergelegenheid het volgende project?

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Binnenmaas.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Gravendeel, Blaaksedijk, Goidschalxoord, Greup, Heinenoord, Kuipersveer, Maasdam, Maasdijk, Mijnsheerenland, Puttershoek, Reedijk, Sint Anthoniepolder, Westdijk, Westmaas en Zwanegat.