Laadpaal plaatsen in gemeente Beverwijk

Gemeente Beverwijk wil in 2050 een energieneutrale gemeente zijn. Daarom zetten zij zich actief in om dit ambitieuze doel te halen. Zo wordt het plaatsen van zonnepanelen gestimuleerd, wordt de openbare verlichting vervangen door led-verlichting en wil de gemeente samen met woningcorporaties werken aan het verduurzamen van de huursector. Wat ook bijdraagt aan een duurzame samenleving is de transitie naar elektrisch rijden. Elektrisch rijden veroorzaakt geen schadelijke uitstoot en draagt daarom bij aan een gezonde samenleving. ENGIE wil, als voorloper in de vergroening van de energiemarkt, deze transitie stimuleren door in heel Nederland laadpalen te plaatsen. En u kunt hierbij helpen!

Stuur vandaag nog een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Beverwijk. Wilt u een laadpaal bij u thuis, op uw werk of op een andere door u gewenste locatie? ENGIE regelt het! Dit kan omdat wij aan alle eisen voldoen die hieraan gesteld worden door uw gemeente. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u gebundeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Samen werken we aan een duurzaam Beverwijk!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Beverwijk, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Beverwijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.