Laadpaal plaatsen in gemeente Beuningen

De gemeente Beuningen vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom heeft zij zichzelf ten doel gesteld om in 2040 energieneutraal te zijn. Eén van de speerpunten uit de duurzaamheidsvisie is het onafhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Dit kan onder andere door elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. ENGIE wil dit doen door overal in uw gemeente elektrische oplaadpunten te plaatsen. We kunnen ze plaatsen bij u op het werk, bij u thuis of langs de belangrijke wegen in gemeente Beuningen. Op deze manier zitten u en de andere bewoners van Beuningen nooit zonder groene energie!

Wilt u elektrisch rijden ook bereikbaar maken voor iedereen in uw gemeente? Laat ENGIE dan een laadpaal plaatsen in gemeente Beuningen. Hoe dit in zijn werk gaat? Lees hieronder alle belangrijke informatie!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Beuningen om in deze gemeente een openbare laadpaal te plaatsen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Beuningen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Beuningen.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Beuningen mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Beuningen een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Beuningen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Beuningen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beuningen, Ewijk, Hoek, Hoeve, Weurt en Winssen.