Laadpaal plaatsen in gemeente Best

In de gemeente Best is duurzaamheid een onderwerp waarover veel wordt gesproken. Best heeft het streven om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent dat de gemeente op dat moment in ieder geval evenveel duurzame energie wil opwekken als zij verbruikt: geweldig! Daarnaast wil de gemeente het goede voorbeeld geven en inwoners enthousiasmeren om duurzamer te leven. Dit geldt ook voor het gebruik van elektrische auto’s. ENGIE helpt elektrisch rijden voor u als inwoner van Best nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Wij verzorgen namelijk oplaadpunten, op de plaatsen waar u die het liefste hebt.

Bent u (aanstaand) elektrisch rijder? Dan helpt u samen met ons mee aan een groener Nederland! Wilt u voor uw auto een laadpaal dichtbij huis of bijvoorbeeld uw werk? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen! Hoe dat werkt vindt u op deze handige pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Best.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Best.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Best mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Best een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Best hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Best ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: (De) Vleut, Aarle, Best, Driehoek en Mosselaar.