Laadpaal plaatsen in gemeente Berkelland

Duurzaamheid staat overal in Nederland op de agenda, zo ook bij de gemeente Berkelland. Een mooie ontwikkeling, vinden wij bij ENGIE. Wij zijn namelijk een groene energieleverancier en stimuleren graag ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame samenleving. Eén van deze ontwikkelingen is het elektrisch rijden. ENGIE wil het elektrisch rijden stimuleren omdat volledig elektrische auto’s, in tegenstelling tot benzine- of dieselauto’s, geen schadelijke uitstoot veroorzaken. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten willen wij een netwerk aan laadpalen opzetten in Nederland, zo ook in gemeente Berkelland. Zo kunt u overal in uw eigen gemeente uw elektrische auto opladen met een laadpaal van ENGIE!

ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente Berkelland stelt aan het plaatsen van elektrische oplaadpunten. Wij kunnen deze laadpalen daarom ook overal plaatsen in uw gemeente. Zo kan dit bij u thuis, op uw werk of ergens langs openbare weg. Wilt u meer weten? Bekijk de pagina hieronder waar wij alle belangrijke informatie voor u hebben verzameld!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Berkelland.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Berkelland mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Berkelland een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Berkelland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Berkelland.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Kip, Avest, Beltrum, Borculo, Brinkmanshoek, De Bruil, De Haar, De Horst, Dijkhoek, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Heure, Heurne, Holterhoek, Hoonte, Hupsel, Kulsdom, Lintvelde, Lochuizen, Loo, Mallem, Nederbiel, Neede, Noordijk, Olden Eibergen, Overbiel, Rekken, Respelhoek, Rietmolen, Ruurlo, Schependom en Waterhoek.