Laadpaal plaatsen in gemeente Bergen

Gemeente Bergen wil samen met inwoners en bedrijven werken aan een schonere, groenere en milieuvriendelijke gemeente. Zo stimuleert zij onder andere de transitie naar elektrisch rijden. Elektrisch rijden is namelijk stiller, zuiniger, schoner en draagt bij aan een betere luchtkwaliteit. ENGIE zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Ons doel is om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Hoe we dit doel willen bereiken? Door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in gemeente Bergen. Zo staan u, en de andere inwoners van gemeente Bergen, nooit met een lege accu!

Wilt u ook een oplaadpunt bij u in de buurt? Stuur dan nu een aanvraag in om een laadpaal te laten plaatsen in gemeente Bergen. Wij voldoen aan alle voorwaarden die gemeente Bergen stelt aan het plaatsen van een elektrische oplaadpunten. Hierdoor kunnen wij een laadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg. Kortom: waar u maar wilt! Meer weten? Bekijk dan de pagina hieronder. Hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een groener, schoner en milieuvriendelijk Bergen. Dat wilt u toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bergen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bergen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bergen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Bergen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bergen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bergen, Bergen aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Groet en Schoorl.