Laadpaal plaatsen in gemeente Bergen

Wilt u elektrisch gaan rijden maar bent u bang dat er geen laadpalen in de buurt zijn? Geen stress! Wij willen namelijk in de gemeente Bergen laadpalen plaatsen zodat u nooit meer zonder elektriciteit zit. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden en hierdoor zijn er meer laadpalen nodig. Bij ENGIE denken we goed na over de toekomst die steeds duurzamer wordt. Bij een duurzame wereld denken wij aan het milieu en de mensen. Door de verminderde uitstoot van CO2ontstaat er een gezondere leefomgeving en dat is natuurlijk belangrijk voor iedereen.

Door meer laadpalen in de gemeente Bergen te plaatsen helpt u niet alleen uzelf en anderen, maar ook het milieu. Samen gaan we voor een duurzame toekomst! De laadpalen kunnen overal geplaatst worden. Zoals bij u thuis, bij u op het werk of zelfs langs de openbare weg doordat ENGIE voldoet aan alle regels om laadpalen te plaatsen in Bergen. Kijk voor meer informatie op onderstaande pagina.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bergen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bergen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Bergen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Bergen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bergen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Leuken, Afferden, Aijen, Beekheuvel, Bergen, Bergsche Heide, Bleijenbeek, Bosscherheide, Elsteren, Gening, Groote Horst, Hengeland, Heukelom, Kamp, Kleine Horst, Knikkerdorp, Koekoek, Lakei, Nieuw-Bergen , Op de Belt, Rimpelt, Siebengewald, Smal, Tuindorp, Vrij, Well en Wellerlooi.