Laadpaal plaatsen in gemeente Bergeijk

Bergeijk wil in 2025 samen met de Kempengemeenten energieneutraal zijn. Kort gezegd betekent dit dat de gemeente Bergeijk in 2025 weinig energie verbruikt én dat de verbruikte energie geproduceerd wordt binnen Bergeijk en de Kempengemeenten. Een prachtig streven als u het ons vraagt! Een goede manier om deze zelf opgewekte energie te gebruiken, is met een elektrische auto. ENGIE helpt u graag om uw elektrische rijervaring zo prettig mogelijk te maken. Daarom plaatsen wij op aanvraag laadpalen in de gemeente Bergeijk.

Bent u elektrisch rijder of bent u van plan een elektrische auto aan te schaffen? Een verstandige keuze! Zorg ervoor dat u uw auto dichtbij uw huis of werk kunt opladen. Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in Bergeijk! Hieronder hebben wij alvast alle informatie verzameld die u nodig hebt om een aanvraag voor een laadpaal te doen.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Bergeijk.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bergeijk.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bergeijk een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Bergeijk hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bergeijk.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bergeijk, Boscheind, Boshoven, Braambos(ch) , Broekhoven, De Aa, De Rund, Eind, Heiereind, Hooge Berkt, Lage Berkt, Loo, Loveren, Luyksgestel, Muggenhool, Riethoven, Rijt, Sengelsbroek, Spaanrijt, Voort, Walik, Weebosch, Westerhoven en Witrijt.