Laadpaal plaatsen in gemeente Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal wil in 2050 energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat de gemeente niet op negatieve wijze bijdraagt aan klimaatverandering. Dit doel moedigt ENGIE zeker aan als groene energiemaatschappij. Een van de eerste stappen richting duurzaamheid is het elektrisch autorijden. Elektrisch rijden draagt hieraan bij omdat het geen schadelijke uitstoot veroorzaakt. Daarom wil ENGIE heel Nederland voorzien van laadpalen. Helpt u ons om elektrisch rijden te stimuleren? Wij kunnen laadpalen plaatsen bij uw werk, u thuis of langs één van de wegen in uw gemeente. Zo kunt u dus altijd elektrisch tanken!

Wilt u ook meer laadpalen in uw gemeente? Stuur dan een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Berg en Dal. Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina hieronder waar wij handige informatie voor u hebben verzameld!

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Berg en Dal mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Berg en Dal hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Berg en Dal.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Grafwegen, Groenlanden, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Plak, Tiengeboden, Ubbergen, Wercheren en Zeeland.