Laadpaal plaatsen in gemeente Bellingwedde

Gemeente Bellingwedde wil werken aan een duurzame gemeente. Zo zoekt de gemeente bijvoorbeeld actief naar nieuwe manieren van onkruidbestrijding die minder belastend zijn voor het milieu. Verder steunt de gemeente het lokale natuur- en milieuonderwijs. ENGIE wil helpen duurzaam beleid te stimuleren. Als groene energieleverancier vinden wij dat belangrijk. Daarom helpen wij de inwoners van Bellingwedde graag hun gemeente groener te maken. Wij doen dat door laadpalen in de hele gemeente te plaatsen, om op die manier de drempel naar elektrisch rijden te verlagen.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Bellingwedde? Wij regelen het graag voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij voldoen aan het lokale gemeentebeleid en alle wettelijk gestelde eisen. Op die manier kunnen wij voor u snel en eenvoudig een laadpaal plaatsen in gemeente Bellingwedde.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bellingwedde en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bellingwedde.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Bellingwedde mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bellingwedde een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Bellingwedde hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bellingwedde.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bellingwolde, Blijham, De Bult, De Lethe, Den Ham, Hoorn, Hoornderveen, Klein-Ulsda / Klein Ulsda, Koudehoek, Morige, Oudeschans, Rhederbrug, Rhederveld, Veelerveen, Vriescheloo, Wedde, Wedderheide, Wedderveer, Westeind en Winschoterhoogebrug.