Laadpaal plaatsen in gemeente Beemster

Gemeente Beemster vindt duurzaamheid een belangrijk thema. Daarom heeft de gemeente een website gelanceerd waar niet alleen de initiatieven van de gemeente opstaan, maar waar ook inwoners en ondernemers hun duurzame initiatieven kunnen aanmelden. Samen bereik je namelijk meer dan alleen! ENGIE staat volledig achter dit idee. Daarom willen wij de gemeente Beemster helpen om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij willen elektrisch rijden bereikbaar maken voor iedereen door overal in de gemeente Beemster, en in de rest van Nederland, laadpalen te plaatsen. Op deze manier kunt u altijd en overal elektrisch tanken!

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Beemster? Stuur dan vandaag nog een aanvraag in! Wij kunnen op iedere gewenste locatie een laadpaal plaatsen. Bij u thuis, op uw werk of ergens langs de weg? ENGIE maakt het mogelijk! Hieronder hebben wij alle relevante informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen naar een duurzaam Beemster. U doet toch ook mee?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Beemster.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Beemster.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Beemster, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Beemster hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Beemster ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Middenbeemster, Noordbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster.