Laadpaal plaatsen in gemeente Beek

Duurzaamheid is iets dat steeds meer mensen belangrijk vinden. Daarom kiezen veel mensen ervoor om elektrisch te gaan rijden. Elektrisch rijden zorgt voor een verminderde CO2-uitstoot waardoor er een gezondere leefomgeving ontstaat. En dat is natuurlijk belangrijk voor iedereen! Door laadpalen te plaatsen in de gemeente Beek willen wij het u gemakkelijker maken om elektrisch te gaan tanken. Zo is er altijd een laadpaal in de buurt wanneer u die nodig heeft!

Laat een laadpaal plaatsen in gemeente Beek zodat wij samen kunnen werken aan een duurzame toekomst. De laadpalen kunnen overal worden geplaatst: bij u thuis, op uw werk of langs de weg. Zo weet u altijd waar u terecht kunt wanneer uw auto opgeladen moet worden! Meer informatie over het plaatsen van een laadpaal in Beek vindt u op deze pagina.


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Beek.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Beek.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Beek, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Beek hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Beek.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Beek, Geverik, Groot Genhout, Hobbelrade, Hoeve, Kelmond, Klein Genhout, Looiwinkel, Maastricht Airport, Neerbeek, Oude Kerk en Spaubeek.