Laadpaal plaatsen in gemeente Bedum

Gemeente Bedum werkt actief aan een duurzame gemeente. Het sportcomplex 'De Beemden' wordt sinds 2015 bijvoorbeeld verwarmd op basis van restwarmte. Verder is Bedum lid van het Netwerk Duurzame Dorpen, een landelijk netwerk dat samenwerkt aan duurzame oplossingen voor de toekomst. ENGIE wil lokaal duurzaam beleid graag zoveel mogelijk stimuleren. Niet gek, als groene energieleverancier. Daarom willen wij de inwoners van Bedum graag helpen hun visie voor een groenere gemeente te verwezenlijken. Dat doen we door laadpalen te plaatsen in de hele gemeente. Zo maken we de stap naar elektrisch rijden een stuk gemakkelijker voor iedereen.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Bedum? Wij kunnen het voor u regelen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij willen de energie van de toekomst graag zo snel mogelijk beschikbaar maken. Wij voldoen aan het lokale beleid en wettelijke eisen. We kunnen zo snel en eenvoudig een laadpaal voor u plaatsen in gemeente Bedum.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Bedum en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Bedum.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Bedum een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Bedum hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Bedum.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Bedum, Ellerhuizen, Het Reidland, Noordwolde, Onderdendam, Onderwierum, Sint Annerhuisjes, Ter Laan, Westerdijkshorn en Zuidwolde.