Laadpaal plaatsen in gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld zet zich sterk in voor een groene samenleving door duurzame energie te stimuleren. Dit vinden wij bij ENGIE een goede instelling. Wij zijn zelf ook een groene energiemaatschappij en zullen altijd ontwikkelingen stimuleren die bijdragen aan een duurzame toekomst. Eén van die ontwikkelingen is het elektrisch rijden. Met een elektrische auto veroorzaak je geen vervuilende uitstoot, wat weer bijdraagt aan een gezondere samenleving. Om het elektrisch rijden te stimuleren wil ENGIE overal in Nederland, en dus in uw gemeente Barneveld, laadpalen plaatsen zodat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt.

Wilt u ook bijdragen aan een betere, gezondere samenleving? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Barneveld! Wij voldoen aan alle eisen van de gemeente Barneveld om een laadpaal te plaatsen dus hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Hieronder vindt u alle belangrijke informatie, zodat u weet waar u aan toe bent.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Barneveld en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Barneveld.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Barneveld een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Barneveld hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Barneveld.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterveld, Barneveld, Boveneinde, De Glind, Drieënhuizen, Essen, Esveld, Garderbroek, Garderen, Harselaar, Kallenbroek, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Ouwendorp, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.