Laadpaal plaatsen in gemeente Barendrecht

De gemeente Barendrecht wil in 2030 CO2-neutraal zijn en is daarom bezig met een stevig duurzaamheidsprogramma. Subsidies en leningen stimuleren inwoners en ondernemers om woningen en bedrijven te verduurzamen en de Duurzaamheidskring Barendrecht houdt de vinger aan de pols voor het beste beleid. Elektrisch autorijden wordt gestimuleerd, onder meer door de aanleg van laadpalen in de gemeente. Hier helpen wij van ENGIE de gemeente Barendrecht graag mee! Ook wij vinden elektrisch rijden belangrijk en willen de overstap naar een elektrische auto zo gemakkelijk mogelijk maken. Vraag daarom een laadpaal aan bij uw gemeente!

Wij voldoen aan alle door de gemeente gestelde eisen om een laadpaal te mogen plaatsen in gemeente Barendrecht. We mogen laadpalen plaatsen bij u thuis, langs de openbare weg of op bedrijfslocaties. Op deze pagina vindt u alle informatie voor het installeren van een laadpaal bij u in de buurt.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Barendrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Barendrecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Barendrecht ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Barendrecht, Barendrechtse Veer, Carnisse, Middeldijk en Smitshoek.