Laadpaal plaatsen in gemeente Barendrecht

De gemeente Barendrecht wil in 2030 CO2-neutraal zijn en is daarom bezig met een stevig duurzaamheidsprogramma. Subsidies en leningen stimuleren inwoners en ondernemers om woningen en bedrijven te verduurzamen en de Duurzaamheidskring Barendrecht houdt de vinger aan de pols voor het beste beleid. Elektrisch autorijden wordt gestimuleerd, onder meer door de aanleg van laadpalen in de gemeente. Hier helpen wij van ENGIE de gemeente Barendrecht graag mee! Ook wij vinden elektrisch rijden belangrijk en willen de overstap naar een elektrische auto zo gemakkelijk mogelijk maken. Vraag daarom een laadpaal aan bij uw gemeente!

Wij voldoen aan alle door de gemeente gestelde eisen om een laadpaal te mogen plaatsen in gemeente Barendrecht. We mogen laadpalen plaatsen bij u thuis, langs de openbare weg of op bedrijfslocaties. Op deze pagina vindt u alle informatie voor het installeren van een laadpaal bij u in de buurt.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Barendrecht.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Barendrecht mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Barendrecht een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Barendrecht hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Barendrecht ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Barendrecht, Barendrechtse Veer, Carnisse, Middeldijk en Smitshoek.