Laadpaal plaatsen in gemeente Baarn

De gemeente Baarn is actief bezig om een duurzame gemeente te worden. Door energie te besparen en duurzame projecten te stimuleren zetten zij een belangrijke eerste stap in de richting van een groene toekomst. Hier werkt ENGIE als groene energieleverancier natuurlijk graag aan mee! Want een mooie toekomst? Die creëren we samen. Daarom maken wij het mogelijk om overal in de gemeente Baarn elektrische laadpalen te plaatsen: bij u thuis, op uw werk of gewoon langs de weg. Zo kunt u overal uw elektrische auto opladen en wordt rijden op schone energie voor iedereen bereikbaar!

ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente Baarn stelt aan het plaatsen van elektrische laadpalen. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast alle belangrijke informatie voor u verzameld. Zo kunt u vandaag nog een aanvraag doen voor het plaatsen van een laadpaal!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Baarn en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Baarn.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Baarn, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Baarn hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.