Laadpaal plaatsen in gemeente Baarle-Nassau

Duurzaamheid is in Baarle-Nassau een belangrijk onderwerp. Als groene energieleverancier is ENGIE hierover ontzettend enthousiast! Het aantal elektrische auto’s in Nederland groeit en in de gemeente Baarle-Nassau is dat niet anders. Dit is een positieve ontwikkeling en een mooie stap in de richting van een groener Nederland. Echter ontbreekt voor sommige e-rijders een eigen terrein met oplaadpunt bij de woning. Bent u een van deze mensen? Dan kunt u een verzoek voor een nieuw oplaadpunt indienen bij de gemeente Baarle-Nassau.

Helpt u mee Nederland een stukje groener te maken? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in Baarle-Nassau. Alle informatie over het aanvragen van een laadpaal binnen deze gemeente vindt u op deze pagina. Zo kunt u snel aan de slag met uw verzoek!


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Baarle-Nassau hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Baarle-Nassau.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Baarle-Nassau, Boschhoven, Castelre, Driehuizen, Eikelenbosch, Gorpeind, Groot-Bedaf, Heesboom, Heikant, Het Goordonk, Hoogeind, Huisvennen, Keizershoek, Klein-Bedaf, l'Air Pur, Liefkenshoek, Loveren, Maaijkant, Nieuwe Strumpt, Nijhoven, Oude Strumpt, Reth, Reuth, Schaluinen, Tommel, Ulicoten, Veldbraak en Voske.