Laadpaal plaatsen in de gemeente Asten

Asten wil de komende jaren flink aan de slag om de gemeente duurzamer te maken. Een van de aandachtsgebieden waar de gemeente zich op gaat richten is energie. Zo moet er meer energie bespaard worden en duurzamer energie worden opgewekt. Met een elektrische auto kunt u hieraan zelf meewerken. Rijdt u elektrisch of bent u van plan dit te gaan doen? Dan kunt u een laadpaal in Asten laten plaatsen. Zo kunt u uw elektrische auto veilig en vertrouwd opladen dichtbij uw huis, uw werk of waar u maar wilt.

Werkt u mee aan een groenere toekomst? Laat door ENGIE een laadpaal plaatsen in Asten! Wij helpen u alvast op weg met uw aanvraag. Op deze pagina vindt u namelijk alle informatie die u nodig hebt voor het aanvragen van een laadpaal.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Asten.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Asten.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Asten mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Asten een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Asten hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Asten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Achterbosch, Achterste Diesdonk, Asten, Behelp, Bussel, De Beek, De Berken, Dijk, Heusden, Laarbroek, Ommel, Oostappen, Rinkveld, Stegen, Voordeldonk, Voorste Diesdonk en Vosselen.