Laadpaal plaatsen in de gemeente Assen

Assen heeft als hoofdstad en middelpunt in de kop van Drenthe een vooruitstrevende rol. Een duurzame kijk op de regio, dat laat de gemeente Assen zien middels de energiepotentiekaart die is uitgebracht. Zo is er bijvoorbeeld onderzoek gedaan die de mogelijkheden voor duurzame technieken in kaart brengt. Elektrisch rijden past goed bij deze duurzame kijk op de toekomst. Een netwerk met een goede dekking van laadpalen is cruciaal als er straks meer mensen gebruik van gaan maken. ENGIE is een van de leiders in het vergroenen van de Nederlandse energiemarkt. Wij zorgen er graag voor dat u in de gemeente Assen uw elektrische auto onbezorgd kunt opladen met een laadpaal op locatie.

Wilt u een laadpaal plaatsen in de gemeente Assen bij u thuis, bij uw bedrijf of langs de openbare weg? ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Assen om ook op openbare locaties laadpalen te plaatsen. Wij hebben alvast de benodigde informatie voor u verzameld.


Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Assen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Assen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Anreep, Assen, De Haar, Graswijk, Kloosterveen, Loon, Rhee, Schieven, Ter Aard, Ubbena, Witten, Zeijerveen en Zeijerveld.