Laadpaal plaatsen in gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem is ambitieus op het gebied van duurzame energie. Zo heeft zij zichzelf als doel gesteld dat er in 2020 trolleybussen rondrijden op accu’s en dat er 125.000 zonnepanelen op daken liggen. De energie die wordt opgewekt via deze zonnepanelen zal gedeeltelijk gaan naar laadpalen voor elektrische auto’s. ENGIE wil graag aan dit doel bijdragen door elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Wij doen dit door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in uw gemeente Arnhem. Dit kan op uw werk, bij u thuis of ergens langs de weg.

Wilt u helpen om elektrisch rijden bereikbaar te maken voor iedereen? Stuur dan een aanvraag in en laat een laadpaal plaatsen in gemeente Arnhem. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Wij hebben hieronder alle belangrijke informatie voor u verzameld!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Arnhem.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Arnhem, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Arnhem hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.