Laadpaal plaatsen in gemeente Appingedam

Inwoners uit Appingedam werken actief aan een duurzamere gemeente. Zo lieten zij zien tijdens een burgertop in 2016, waarin zij aangeven Appingedam als duurzame plaats te willen ontwikkelen. Een goed voorbeeld is het energiegebruik van de gemeente: zij heeft een energiecontract waarbij 100% groene stroom wordt geleverd. Verder is er afgesproken dat alle openbare verlichting wordt vervangen door LED-licht. ENGIE wil als groene energieleverancier zulk duurzaam beleid stimuleren. Wij willen de inwoners van Appingedam daarom helpen hun duurzame visie te verwezenlijken. Door laadpalen te plaatsen maken we elektrisch rijden voor iedereen gemakkelijk.

Wilt u een laadpaal plaatsen in gemeente Appingedam? Wij maken het voor u in orde. Wij helpen graag de energie van de toekomst direct beschikbaar te maken. We voldoen aan het lokale duurzaamheidsbeleid en de wettelijke eisen, zodat we voor u snel en eenvoudig een laadpaal plaatsen in gemeente Appingedam.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbare laadpaal aanvragen. Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Appingedam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Appingedam.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Appingedam een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Appingedam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Appingedam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Appingedam, Garreweer, Jukwerd, Laskwerd, Marsum, Oling, Opwierde, Solwerd en Tjamsweer.