Laadpaal plaatsen in gemeente Amstelveen

Gemeente Amstelveen zet zich actief in voor duurzaamheid. Zij hebben zichzelf ten doel gesteld om in 2040 energieneutraal te zijn. Om dit doel te halen stimuleren zij elektrisch rijden. De gemeente heeft al ruim 100 oplaadpunten, waaronder enkele snellaadpunten. Dit vindt ENGIE fantastisch! Wij zetten ons ook in voor een duurzame toekomst, door elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Door een netwerk aan laadpalen te plaatsen in heel Nederland, kunt u straks altijd en overal elektrisch tanken!

Wilt u ook een oplaadpunt op een door u gewenste locatie? Stuur dan een aanvraag in voor het plaatsen van een laadpaal in gemeente Amstelveen en ENGIE regelt het. Meer weten? Hieronder hebben wij alle belangrijke informatie voor u verzameld, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Samen naar een groener Amstelveen. U helpt toch ook?


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Amstelveen en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Amstelveen.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Amstelveen, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Amstelveen hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Amstelveen ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amstelveen, Bovenkerk, Nes aan de Amstel en Ouderkerk aan de Amstel.