Laadpaal plaatsen in gemeente Amersfoort

Gemeente Amersfoort vindt duurzaamheid erg belangrijk. In de gemeente vindt u dan ook niet voor niets groene nieuwbouw, mini-windmolens voor bedrijven en kunnen inwoners duurzaamheidsleningen en subsidies aanvragen. Een mooi initiatief, vinden wij bij ENGIE. Om de weg naar een duurzame toekomst nog wat beter begaanbaar te maken, hebben wij besloten om overal in de gemeente Amersfoort elektrische oplaadpalen te plaatsen. Hiermee wordt rijden op schone energie voor iedereen bereikbaar!


Bent u klaar voor een duurzame toekomst? Laat dan een laadpaal plaatsen in gemeente Amersfoort. ENGIE voldoet aan alle eisen die uw gemeente stelt voor het plaatsen van een laadpaal, zowel op eigen terrein als op openbaar terrein. Zo kunt u zelf de perfecte locatie voor uw laadpaal uitkiezen!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Amersfoort.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Amersfoort, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Amersfoort hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Amersfoort ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Stoutenburg Noord en Zeldert.