Laadpaal plaatsen in gemeente Ameland

De gemeente Ameland, op het gelijknamige waddeneiland, staat bekend om haar mooie natuur en haar ambitie op het gebied van duurzame energie. Deze bijzondere gemeente heeft zichzelf tot doel gesteld om het Waddeneiland in 2020 volledig zelfstandig in haar duurzame energievoorziening te maken. Als één van de leiders op het gebied van vergroening van de energiemarkt, weten we bij ENGIE dat elektrisch rijden daar een belangrijk onderdeel van is. Want de toekomst van morgen? Die begint vandaag.

Bent u er klaar voor om te kiezen voor een mooiere toekomst? Laat een laadpaal plaatsen in gemeente Ameland: op uw werk, bij u thuis of gewoon langs de weg. Meer weten? Op deze pagina hebben wij alvast de nodige informatie over het plaatsen van een laadpaal in uw gemeente verzameld.

Vraag direct een offerte aan

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Ameland hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Ameland ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Ballum, Buren / Bueren, Hollum en Nes.