Laadpaal plaatsen in Alphen-Chaam

De gemeente Alphen-Chaam vindt duurzame energie belangrijk. Daarom zijn er binnen de gemeente verschillende regelingen die inwoners motiveren om duurzamer energie op te wekken. Er is zelfs een speciaal duurzaamheidsfonds opgericht voor de projectmatige aanschaf van zonnepanelen! Ook elektrisch rijden wordt in Alphen-Chaam gestimuleerd en daar helpt ENGIE aan mee. Als (toekomstig) eigenaar van een elektrische auto kunt u namelijk zelf een laadpaal in Alphen-Chaam realiseren! Wij plaatsen laadpalen waar u ze graag ziet en gebruikt.

Ziet u een groenere toekomst wel zitten? Laat ENGIE laadpalen plaatsen in de gemeente Alphen-Chaam. Wij hebben alvast voor u uitgezocht hoe u een laadpaal bij u in de buurt kunt laten plaatsen. Lees het op deze pagina!


Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een openbare laadpaal kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit kan wanneer u werkt of woont in de gemeente Alphen-Chaam en uw elektrische of hybride auto een elektrisch bereik heeft van 50 kilometer of meer.

Wanneer de laadpaal op een geschikte locatie geplaatst kan worden verstrekt de gemeente een vergunning en gaat ENGIE voor u aan de slag. Een oplaadpunt aanvragen kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Alphen-Chaam.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Alphen-Chaam mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Alphen-Chaam een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Alphen-Chaam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Alphen-Chaam.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Zand, Alphen, Alphen-Oosterwijk, Anneville, Balleman, Bavel AC, Boshoven, Boslust, Chaam, Chaamdijk, Couwelaar / Cauwelaer , Dassemus, Druisdijk, Galder, Geersbroek, Ginderdoor, Grazen, Heerstaaien, Heikant, Het Sas, Hondseind, Houtgoor, Kalishoek, Klooster, Kwaalburg, Leg, Looneind, Meijsberg, Notsel, Rakens, Snijders-Chaam, Strijbeek, Terover, Ulvenhout AC en Venweg.